Je bekijkt nu Ingelaste authentieke rit 7 augustus

Ingelaste authentieke rit 7 augustus

NB: GEWIJZIGDE STARTTIJD

Uitnodiging van De Koets'n Keerls

Op 7 augustus willen wij toch voor alle Authentieke rijders een rit organiseren.
Normaliter is de Twenterit de Authentieke rit van de Koets’n Keerls en daarnaast wordt bij de Almelose Ruiterdagenrit en de Singravenrit ook Authentiek gereden.
 
Maar helaas konden deze geen van drieën doorgaan in verband met het coronavirus. Juist omdat wij dat als bestuur ook erg betreuren hebben ondergetekende samen met John Lescher en Leo Groothuis de handdoek opgepakt en voor zaterdag 7 augustus een extra rit uitgezet waarbij wij hopen veel Authentieke rijders toch te bedienen in hun wens om hun mooie oude wagen aan het publiek te gaan tonen. Wij willen hiervoor ook de lokale media benaderen zodat de mensen hiervan ook op de hoogte zijn.
 
De rit gaat voor 99 % over verharde wegen en via Fleringen (langs kasteel Herinckhave), Reutum zal het richting het oudste en pittoreske stadje in Twente Ootmarsum gaan. Natuurlijk gaan wij bij terugkomst ook even door het prachtige dorp Tubbergen, maar de prachtige Twentse natuur zal ook de hele tocht de boventoon voeren. 

.

Ook andere menverenigingen zijn van harte welkom

Wij starten om 15.30 uur bij de familie Groothuis aan de Reutummerweg 29 te Tubbergen. Na afloop zal er ook aan de inwendige mens worden gedacht.
Wij hopen op veel authentieke rijders, maar bezit u geen authentieke koets dan is het natuurlijk ook prima wanneer u met uw recreatieve wagen aansluit. Wel hopen wij dat u er met uw kleding wel enigszins rekening mee zult houden.
Er zijn geen kosten verbonden aan deze rit, maar wij willen wel graag dat u zich aanmeldt.

U kunt zich aanmelden bij de secretaris van de Koets’n Keerls: Melanie Lescher 

via de mail (bij voorkeur) dekoetsnkeerls@gmail.com of via een sms/app 06-40283726 

(aanmelding is vereist i.v.m. catering en parkeerplaatsen). 

Met vriendelijke groet,
Eddie Schoneveld, voorzitter De Koets’n Keerls. 
Melanie Lescher, secretaris

Geef een antwoord