De kleine letterjes:

Het plaatsen van een advertentie in deze rubriek is toegankelijk voor de leden van de “vereniging de Stichtse Aanspanning Doorn”, maar ook derden mogen een advertentie plaatsen. Stuur uw vraag en uw aanbod met omschrijving, afbeelding en eventueel prijs aan vraag-en-aanbod@stichtseaanspanning.nl  

De regels:

  • Kopers en verkopers zijn zelf verantwoordelijk voor de deal, de aflevering en de betaling.
  • De vereniging is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de overeenkomst.
  • De redactie houdt zich het recht voor advertenties te weigeren, indien de inhoud niet strookt met de regels van de vereniging.

Heb je je artikel verkocht of al gevonden wat je zocht? Dan verzoeken wij je vriendelijk ons even een mailtje te sturen.  Zo houden we vraag en aanbod actueel en relevant.

Te koop aangeboden Franse Brik uit 1905

Herman Lameris biedt te koop aan zijn Franse Brik uit 1905. Het rijtuig is gedocumenteerd door de Werkgroep Historisch Gerij onder nummer 271. Het rijtuig staat momenteel bij Jaap den Engelsman in Groenekan. De vraagprijs is 1600 euro. Herman zou het op prijs stellen als het rijtuig verkocht zou worden aan één van de leden van de Stichtse Aanspanning Doorn. De vraagprijs is € 1.600 
Te bevragen: h.j.lameris@hccnet.nl  

Dames, heren,

Na veel jaren koetsiers- en rijtuigenhobby te hebben bedreven, span ik me in om de laatste koets van de hand te doen een ‘zomerwagen’ vlgs het boekje, maar ook wel ‘stalhouderswagen’ of ‘gezelschapswagen’ genoemd.  Maar dan wel een bijzondere, met kwart ruit aan zijkanten en ruit in achterdeur ipv uitsluitend doeken.

Met veel toebehoren waaronder fraaie grote lampen en kleingoed zoals 30-erjaren rietkoffers, stoof, krik, kleding, vele tientallen mensportbladen met technische details. Alles natuurlijk betrouwbaar en goed om direct de weg op te gaan

De prijs voor alles tezamen (€ 1800,- af Usquert) kan het niet meer zijn.

Ook mag een bod worden gedaan op 40 st coll. Items literatuur over rijtuigen en aangespannen rijden (waaronder: groot formaat platen, historische boeken, standaardwerken A Furgers, album: krantart. over rouwkoetsen en  koetsbegrafenissen, de 4 delen veilingen Hessink, e.v.a.).

Voor foto’s en specificatie (historie, afmetingen, toebehorenlijst, ….)

https://www.facebook.com/groups/661108463948573/permalink/3849797435079644/?sale_post_id=3849797435079644

Peter Suidman
Zijlsterweg 17
9988RH Usquert
0595422741
p.suidman@planet.nl

Te koop aangeboden

Moderne uitvoering van een Siamese Phaeton, gebouwd door Delen Wagenbouw uit Lunteren. Kleur rijtuiggroen. Met schokbrekers geveerd. Schijfremmen achter. 
Te bevragen bij Bert Hogendoorn 06 20 837 177 of email dekatweinkel@gmail.com